Spelstils Logotyp-S

Hej! Vi är Spelstil.

Vi är en samling spelintresserade människor som tog ett befintligt community, och gjorde något nytt av det.

Spelstil härstammar till viss del från Bergsalas officiella forum för Nintendo, som fanns mellan 2006 och 2008. Då forumet lades ner fortsatte själva kärnan i communityt att leva vidare, och hamnade till slut här. Under tiden har medlemmar både tillkommit och fallit bort, och vårt fokus är idag mycket bredare än enbart Nintendospel, även om kärleken för dem i mångt och mycket lever kvar.

Medan grunden för den här plattformen lades fanns ett temporärt forum kallat NF3. Om du vill läsa gamla inlägg eller är nyfiken på hur det såg ut, kan du hitta det här.

Under utvecklingen av plattformen (som fortfarande pågår) har vi haft stor hjälp av John Mick, alias Lifesnoozer. Massor av tack till honom!

För att komma i kontakt med oss kan du antingen använda vår gemensamma epostadress admin@spelstil.se, eller vända dig direkt till någon av oss genom att läsa vidare nedan.

E*Palazzos avatar

E*Palazzo / Emma Carlsson

Administratör
E-post: emma@spelstil.se

C64 och NES var tidig spelföda för Emma och retro är något som har rotat sig, samtidigt som portalerna alltid står öppna för det nya. Det gäller ju att hinna spela alla monstertitlar innan man dör. Sällan, men intenstivt och med perfektion och tålamod - det är så hon tar sig an TV-spel...och zombies. Om man nu på riktigt allvar kunde få spelkaraktärer att leva, skulle de snygga manliga få bo hemma hos Emma. Tillsammans med hennes katter, teknikprylar och filmhylla.

Lutgerions avatar

Lutgerion / Alfred Löfving

Moderator
E-post: alfred@spelstil.se

För Alfred är spelintresset någonting som alltid präglat hans sätt att se på saker, vare sig det handlat om hur man bäst tar ut sina motståndare i paintball eller att hitta den snabbaste vägen genom mataffären. Hans främsta intresse är musik och detta studeras på gymnasiet, givetvis har detta sina relationer till spelintresset. Ett gott stycke musik gör alltid ett spel så mycket bättre! Enligt Alfred.

Seppäläs avatar

Seppälä / Jimmy Seppälä

Moderator
E-post: jimmy@spelstil.se

Jimmy andas och äter spel. Om du inte är på hans sida i tävlingsinriktad multiplayer är han den som teabagar dig gråtandes till sängen varje natt. När Jimmy inte teabagar, slåss mot aliens, hoppar på sköldpaddor eller räddar prinsessor arbetar han med att servera mat till hungriga människor och funderar på fortsatt utbildning.

Version: BETA (0.3)