Forum > Multi > Street Fighter X Tekken

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
http://media.eventhubs.com/images/2011/04/12_sfxtlogo01.jpg

http://media.eventhubs.com/images/2011/09/01_sfxtcover01.jpg

Släpps: 9 Mars 2012 (För 360 och PS3), 11 Maj 2012 (PC), Höst (Vita)
Format: PS3/360/PC/Vita
Utvecklare: Capcom
Genre: 2D Fighter

Detta spel är, som namnet antyder, lite utav en blandning av Street Fighter och Tekken. Eftersom det utvecklas i Super Street Fighter IVs spelmotor lär dock spelstilen luta mot den förra. Spelet visades för första gången på Comic-Con 2010. Spelet är bekräftat att ha Street Fighters 6-knappssystem (Light, Medium, Heavy Kicks/Punches), men att vana Tekkenspelare kommer kunna kasta ut sina karaktärers kombinationsattacker på samma sätt som i Tekkenspelen (Genom att använda Light som Vänster och Medium som Höger punch/kicks). Namco utvecklar även en 3D fighter, Tekken X Street Fighter, men vi vet inte mycket om denna titel än.

Nya mechanics (Som inte finns i SFIV-spelen):

-Switching/Switch Cancelling: Du byter karaktär genom att trycka MP+MK. När du gör detta normalt så kostar det ingenting, men båda dina karaktärer är sårbara undertiden. Du kan även byta karaktärer mitt i sina combos för att göra dem längre, genom att avbryta en attack med bytet. Gör du det kostar bytet dock en EX Bar.

-Tech Roll: När man ligger på marken kan man rulla framåt istället för att bara resa sig upp. Går inte att straffa

-Alpha Counter: En attack som kan göras när du blockar genom att trycka HP+HK. Attacken kostar en EX-bar, men kan låta dig bryta igenom öppningar i motståndarens offensiv. Du är dock sårbar när du gör den, så om det är ett för litet hål mellan träffarna går den inte igenom och du blir skadad ändå. Vilken slags attack man gör beror vilken karaktär man är.

-Launcher: Görs genom att trycka HP+HK. Långsam attack som slår upp motståndaren högt i luften, medans du byter karaktär. Den nyligen inbytta karaktären kan nu göra en juggle combo på motståndaren. Du är immun mot låga attacker när du gör denna attack.

-Cross Rush: Denna teknik bygger upp de mest grundläggande combosarna. Genom att trycka "LP, MP, HP, HP" (Eller kicks) Så gör man tre slag in i en launcher, och byter sedan karaktär automatiskt. Man kan även blanda stående och duckande slag samt Punches och Kicks. När du gör en cross rush kan du inte cancella attacker till vanliga specialattacker, men det går till EX-attacker och Supers.

-Super Charge: Alla karaktärer har en specialattack de kan ladda upp. Laddar man den ett litet tag så får man en gratis EX-version av attacken. Laddar man ett litet tag till så får man en gratis super. Man kan även ladda EX-versionen av attacken så det blir en Super. Man kan avbryta laddningen när som helst genom att dasha. Dashar du ur när du redan laddat upp till en EX_attack så får du en gratis counterhit på din nästa attack.

-Cross Assault: Låter dig kalla ut båda karaktärerna samtidigt för att övermanna din motståndare. Aktiveras genom att trycka QCB+MP+MK, och kostar Hela Supermätaren. Din supermätare förvandlas till en timer, dina karaktärers HP slås ihop, och alla slag som träffar en av dina karaktärer dras ifrån denna gemensamma livsmätare. När Cross Assault är över så delas det liv du har kvar upp jämnt mellan dina karaktärer. Hur man styr denna funktion när man är ensam är fortfarande oklart, men är man två som spelar med samma lag tar man kontroll över en karaktär vardera.

-Cross Art: Låter din karaktär slå in motståndaren i din andra karaktärs super. Görs med QCF+MP+MK och kostar hela Supermätaren.

http://media.giantbomb.com/uploads/0/2487/1891197-pandora_ryu_super.jpg
Ryu går in i Pandora Mode. Pandora Mode kännetecknas av svart hud, röda ögon och vitt hår. Det färgar kläder och andra detaljer lila, karaktären får lila runor över hela kroppen, och två röda klot kretsar runt denne. Rösten får även en onskefull ekoeffekt.

-Pandora: När en av dina karaktärer har 25% liv eller mindre kan denne aktivera Pandora genom att trycka D, D+MP+MK. Då offras den karaktären för att ge din andra karaktär mer skada och konstant påfyllande supermätare i runt 7-10 sekunder. När denna period är slut dör du dock automatiskt om du inte lyckats avsluta din motståndare först. Om matchens timer tar slut när du är i Pandora förlorar du också automatiskt. Du kan inte cancella en attack till Pandora-aktiveringen, men du kan comba in i den med t.ex en wallbounce.

Seth Killian förklarar.

http://www.capcom.co.jp/sfxtk_en/images/system_jem01.jpg
Gem System.

-Gem System: Detta system låter dig ge dina karaktärer olika buffar när olika situationer sker. Du kan sätta tre gems på varje karaktär.

Det finns två typer av gems: Boost Gems och Assist Gems. Assist gems är alltid aktiva, och de är gjorda för att hjälpa nybörjare med saker som t.ex att techa grepp och göra specialattacker, men de har drawbacks för att kompensera för detta.

Boost gems är vad man bör fokusera på. De ger dig buffar i attack, defence, speed, vitality eller boost gauge (supermätaren). De har olika aktiveringskrav, är aktiva olika länge, och har olika stor effekt. HÄR kan du hitta en lista på alla gems som är tillgängliga från början. Det är möjligt att man kan låsa upp fler gems när man spelar spelet, sedan finns det också gems som är DLC och/eller preorder bonuses. Många av detaljerna kring gem-systemet är fortfarande oklara.

-Quick Combos: Genom att trycka på LP+HK eller LK+HP så kan man utföra en förprogrammerad combo för en extra kostnad av en EX bar. Hur långa dessa combos kan vara är oklart, men det rör sig nog om 5-6 attacker, max.

Spellägen:

Utöver de klassiska lägena VS, online VS, Arcade och Training har spelet även dessa spellägen:

-Fight Request: Samtidigt som du spelar arcade mode kan du söka efter matcher online.

-2 on 2 Dual Battle: I detta läge kan upp till 4 spelare ta kontroll över en varsin karaktär, och spela en vanlig match. Enda skillnaden från en vanlig VS match är att varje karaktär kontrolleras av en person istället för att båda karaktärerna kontolleras av samma person. Fungerar online och offline.

-Scramble mode: I detta spelläge för upp till 4 spelare så strider man 2 vs 2, med båda karaktärerna ute på planen samtidigt. Fungerar online och offline.

-Briefing: Detta är som training mode, fast man kan spela online. Detta är bra om man vill träna med någon som inte befinner sig i samma rum, utan att oroa sig för att tiden eller livet ska ta slut. Man kan även söka efter matcher via fight request i detta läge.

http://media.eventhubs.com/images/2011/11/16_colorssfxt01.jpg
Character customization.

-Character customization: I detta läge kan man ändra färgerna på sina karaktärer. Till en början har man bara tillgång till färgerna på sina två vanliga kostymer, svart och vitt för varje del, men utbudet kommer utökas med gratis DLC allt eftersom.

-Swap Costumes: Inget nytt spelläge per sé, men detta är SFxTs DLC kostymer. De går ut på att få en karaktär att se ut som en annan. HÄR kan du se bilder på alla kända.

-Tutorial: Spelet kommer ha en tutorial där man lär sig grunderna om hur man spelar spelet.

-Trials: Spelet kommer ha combo trials, i samma anda som Street Fighter IV. Varje karaktär kommer ha minst 7 trials, förmodligen 10 st. För de som är obekanta med konceptet så går det ut på att helt enkelt göra en combo med de attacker spelet frågar om.

-Missions: Spelet kommer även ha missions. Då vi bara hört om detta via achievementlistan så vet vi inte vad det innebär, men det är förmodligen stridsutmaningar av något slag, t.ex time attack, survival, och/eller strider med specialregler.

-Replay Channel: Här kan man kolla på och spara replays från sina egna och andras matcher, precis som i Super Street Fighter IV, fast det verkar finnas flera funktioner här.

-Store: Spelet kommer ha en in-game store. Vad man köper där är ännu oklart, men det kan vara allt från färger till character customization till gems.

Story:

Allt började med en meteorit som landade på Sydpolen. Ett övernaturligt objekt format som en ask vart funnet bland de fragment som återstod av meteoriten. Forskare runt hela världen studerade objektet, och trots att de inte fann något traditionellt sett att undersöka dess innehåll observerade de att den gav ifrån sig en stark respons när levande varelser påbörjade en konflikt. Forskarna har döpt objektet till "Pandora".

Karaktärer:

Just nu finns det 43 bekräftade karaktärer. Detta verkar vara alla karaktärer som finns tillgängliga på release, men det kan finnas låsta karaktärer, eller så lär fler lär komma senare som DLC.

Street Fighter:

Team The Strongest Rivals:

Ryu

Master of the Hado

En vandrande Street Fighter som tränar hårt för att bli en sann kampsportsutövare. Hans mål är att resa runt världen för att testa sin styrka och finna svaret i stridens hetta.

Super Charge-attack: Hadoken
Andra specialattacker: Shoryuken, Tatsumaki Senpukyaku, Joudan Sokutogeri
Officiell Tagteampartner: Ken

Ken

The Eternal Rival

Tränade tillsammans med Ryu med Gouken som deras lärare, och har sedan dess blivit Ryus evira rival. Han är arvinge till The Masters Corporation.

Super Charge-attack: Tatsumaki Senpukyaku
Andra specialattacker: Shoryuken, Hadoken
Officiell Tagteampartner: Ryu

Team Military Spirit:

Guile

Air Splitting Techniques

En soldat som specialiserar sig på närstrid. Han har mycket erfarenhet på fältet, och vet att krig kräver hjärtlöshet. Han talar inte mycket, men han har ett starkt sinne för rättvisa.

Super Charge-attack: Sonic Boom
Andra specialattacker: Flash Kick
Officiell Tagteampartner: Abel

Abel

Seeking His Past

En ung man som skapades för att bli en reservkropp för M. Bison. Han skulle bli förstörd p.g.a brister, men lyckades överleva. Han jagar efter Shadaloo för att finna svar om sitt förflutna.

Super Charge-attack: Shoulder Tackle
Andra specialattacker: Change of Direction, Wheel Kick, Marseilles Roll, Tornado Throw, Falling Sky
Officiell Tagteampartner: Guile

Team Cool Beauties:

Chun-Li

Legs of Justice

En interpol-detektiv som ständigt förföljer Shadaloo för att ta reda på var hennes far hålls fången.

Super Charge-attack: Lightning Legs
Andra specialattacker: Kikoken, Spinning Bird Kick, Hazanshu
Officiell Tagteampartner: Cammy

Cammy

Unrelenting Soldier

En ung kvinna som jobbar för Delta Red-divitionen i The Secret Intelligence Services' Special Forces Unit. Hon var tidigare en av M. Bisons hjärntvättade soldater, men hon vart befriad och har en stark vänskap med sina Delta Red-kamrater.

Super Charge-attack: Sprial Arrow
Andra specialattacker: Cannon Spike, Cannon Strike, Quick Spin Knuckle, Hooligan Combination.
Officiell Tagteampartner: Chun-Li

Team Indomitable Force:

Sagat

The King With No Equal

För att förbereda sig för sin oundvikliga omstrid med Ryu så drar Sagat, Muay Thai-kungen, sig tillbaka till en liten bergsbelägen by för att träna. På hans bröst syns ärret han fick av Ryus Shoryuken, och det påminner Sagat om deras tidigare strid. Han bryr sig inte längre om vinst eller förlust, han vill bara möta många, starka motståndare.

Super Charge-attack: Tiger Knee Crush
Andra specialattacker: Low Tiger Shot, High Tiger Shot, Tiger Uppercut
Officiell Tagteampartner: Dhalsim

Dhalsim

Guided by the Holy Flame

Denna indiska präst är en yoga-mästare. Hans förmågor att tänja ut sina armar och ben och spruta eld med munnen är alla ett resultat av hans mirakulösa yoga-krafter. Även om han helst inte skadar sina motståndare så kommer han slåss för sig själv och sin familj.

Super Charge-attack: Yoga Flame, Yoga Blast
Andra specialattacker: Yoga Fire, Yoga Teleport
Officiell Tagteampartner: Sagat

Värt att notera: Dhalsim har två Supers, Yoga Inferno och Yoga Volcano. Yoga Volcano är som Yoga Inferno, fast uppåtriktad.

Team Pink Monster Ball:

Poison

Graceful, Sexy & Cool

En före-detta medlem i brottssyndikatet Mad Gear. Hon bråkar ofta med sin partner Hugo, men de verkar komma överens ändå. Hon ser ut som en vacker kvinna, men skenet kanske bedrar...

Super Charge-attack: Aeolus Edge
Andra specialattacker: Whip of Love, Love Me Tender, Kissed by a Goddess
Officiell Tagteampartner: Hugo

Hugo

Bellowing Giant

Hugo var en medlem i brottssyndikatet Mad Gear, men efter dess kollaps så vände sig han istället mot den fyrkantiga ringen, där han använde sin otroliga storlek och kraft för att bli en Pro Wrestler. Sedan dess har han använt sin makalösa styrka och greppteknik för att förinta ett stort antal motståndare.

Super Charge-attack: Monster Lariat
Andra specialattacker: Giant Palm Breaker, Moonsault Press, Ultra Throw, Shootdown Backbreaker, Meat Squasher
Officiell Tagteampartner: Poison

Värt att notera: Hugo's Super är Gigas Breaker, fast den startas när man träffar med en Monster Lariat-animation. EX Monster Lariat/blockad super blir en simplare version av Hammer Frenzy, en annan av hans supers i Street Fighter III.

Team Tactical Ninjutsu:

Ibuki

Ninja School Girl

Trändad från barnsben till att bli en ninja. Hon utför sina plikter, men egentligen drömmer hon om att vara en vanlig high school-tjej. Hon är fascinerad i pop-idoler, och när hon får ett uppdrag är hon alltid pålitlig.

Super Charge-attack: Raida
Andra specialattacker: Kunai, Hien, Neck Breaker, Tsujigoe, Kasumi Gake, Kazegiri, Tsumuji
Officiell Tagteampartner: Rolento

Rolento

Seeking an Ideal Nation

Rolento, en föredetta högrankad officer inom Mad Gear-gänget, är en expert på närstrid, användandet av explosiva medel och småvapen, och såklart även bojutsu (stavteknik). Just nu är hans huvudsakliga mål att skapa en "ideal nation", där alla är medborgare är soldater. Efter att ha hört talas om en mystisk ask från en underordnad bestämmer sig Rolento för att leta upp och förstöra den, för att bevisa för världen att hans armé inte är att leka med.

Super Charge-attack: Patriot Circle
Andra specialattacker: Stinger, Mekong Delta Attack, Mekong Delta Air Raid, Mekong Delta Escape
Officiell Tagteampartner: Ibuki

Team Super Heavyweights:

Zangief

Red Tank

En rysk hjälte med det passande smaknamnet "The Red Cyclone". Hans kärlek till sitt land överträffar alla andras, och han strider hela tiden för att visa världen sitt hemlands styrka. Hans vältränade kropp besitter en ofanlig styrka.

Super Charge-attack: Flying Power Bomb
Andra specialattacker: Spinning Piledriver, Atomic Suplex, Banishing Flat, Double Lariat, Quick Double Lariat
Officiell Tagteampartner: Rufus

Rufus

Graceful Heavyweight

En amerikansk slagskämpe som lurar sina motståndare med, för sin storlek, en otrolig snabbhet. Han är så förälskad i sig själv att han till och med ignorerar sina motståndare i strid medans han inte öser annat än beröm till sig själv. Han ser Ken Masters som sin ärkerival, men misstar alltid folk som bär en karategi eller har blont hår som honom, och hamnar därför ofta i onödiga strider.

Super Charge-attack: Galactic Tornado
Andra specialattacker: Messiah kick, Snake Strike
Officiell Tagteampartner: Zangief

Team Uneasy Alliance:

Vega

Blood Stained Rose

Som en Shadaloomedlem av högsta klass så är Vega en manisk sadist som njuter av att plåga sina offer. Han är besatt av skönhet och slåss för att rensa världen på allt han tycker är fult. Vega gömmer sitt ansikte bakom en mask, flyger graciöst genom luften och övermannar sina motståndare med stil. Han blir ofta kallad "Den Spanska Ninjan". På M. Bisons order reser Vega och Balrog till Antarktis för att beslagta Pandora.

Super Charge-attack: Sky High Claw
Andra specialattacker: Rolling Crystal Flash, Scarlet Terror, Flying Barcelona Attack, Izuna Drop, Remove Claw
Officiell Tagteampartner: Balrog

Balrog

Violent Boxer

Med sin skrämmande slagstyrka pucklar Balrog på sina motståndare tills de inte längre kan stå upp. Balrog är en av Shadaloos viktigaste medlemmar. Han är en aggressiv man med en brutal illvilja, som är besatt med pengar. Han hyser ett starkt hat mot sin Shadaloo"kamrat" Vega, en känsla som utan tvekan återgäldas av denne. Ändå reser de tillsammans till Antarktis, dock på M. Bisons order, för att beslagta Pandora.

Super Charge-attack: Dash Straight, Dash Upper
Andra specialattacker: Dash Low Straight, Dash Low Smash, Dash Swing Blow, Buffalo Head, Turn Punch
Officiell Tagteampartner: Vega

Värt att notera: Balrog har två Super Charge-attacker, men båda leder till samma Super, Crazy Buffalo.

Team Blood & Anguish:

Juri

Dark Spider

En grym kvinnlig slagskämpe som finner njutning i förstörelse och andras lidande. Den kraftiga "Feng Shui Engine" Opererades in i ett av hennes ögon av M. Bison, och skänker henne en otrolig styrka.

Super Charge-attack: Senpusha
Andra specialattacker: Fuhajin, Shikusen, 2nd Impact, 3rd Strike, Kasatushi
Officiell Tagteampartner: M.Bison

M.Bison

Super Charge-attack: Double Knee Press
Andra specialattacker: Psycho Crusher, Head Press, Devil Reverse, Bison Warp
Officiell Tagteampartner: Juri

Akuma

Super Charge-attack: Hyakkishu
Andra specialattacker: Goshoryuken, Gohadoken, Tatsumaki Zankukyaku, Shakunetsu Hadoken, Zanku Hadoken, Ashura Senku
Super Arts: Misogi, Raging Demon
Officiell Tagteampartner: -

Tekken:

Team Calculated Bloodlust:

Kazuya

Controller of the Devil

En kallblodig mördare som har väckt djävulens krafter. Samtidigt som han stöttar The G corporation från skuggorna, så försöker han i hemlighet ta tillbaka Mishima Zaibatsu. Kazuya är en arrogant och brutal man, som har stridit oräknerligt många strider mot sin far, Heihachi, och sin son, Jin.

Super Charge-attack: Demon God Fist
Andra specialattacker: Mist Step, Rising Sun, Slaughter Hook, Slaughter High Kick, Devatator
Officiell Tagteampartner: Nina

Nina

Cold-blooded Killer

En proffesionell lönnmördare, som arbetar utan att ha en fast klient. Hon är en kallsinning och hjärtlös individ som inte låter någon komma ivägen för hennes jobb. Hon har tidigare misslyckats att lönnmörda Kazuya Mishima.

Super Charge-attack: Blonde Bomb
Andra specialattacker: Geyser Cannon, Skull Splitter, Rolling Dash
Officiell Tagteampartner: Kazuya

Team Shocking Friendship:

Marduk

Brutal Vale Tudo Fighter

En överväldigande kraftfull slagskämpe vars stridsstil är Vale Tudo. Trots att han tidigare bråkade med King över Armor Kings död, så är de nu blivit vänner.

Super Charge-attack: Double Leg Take Down
Andra specialattacker: Gator Slam, Northern Lights Suplex
Officiell Tagteampartner: King

King

The Silent Jaguar

En Pro Wrestler som bär en jaguarmask i ringen. Han svor att hämnas på Armor Kings fiende, Marduk, men han försonade sig senare med denne. Han är en tyst och allvarlig slagskämpe.

Super Charge-attack: Reverse Arm Slam Combo
Andra specialattacker: Jaguar Step, Dragon Screw, Running Jaguar Bomb, Jail Kick, Giant Swing, Tomahawk
Officiell Tagteampartner: Marduk

Team Charming & Chubby:

Bob

The Perfect Body

En ryktbar prisjägare som avsiktligt har gjort sig fet för att att ha en chans mot sina större motståndare. Trots att ingen håller med, så tycker Bob att han nu har den "Perfekta Kroppen".

Super Charge-attack: Giga Jacker
Andra specialattacker: Spinner Ball, Cracker, Special Step
Officiell Tagteampartner: Julia

Julia

Nature-loving Beauty

När Julia var ung så hittades hon bland gamla ruiner från en forntida civilisation. Nu strider denna natur-älskande kvinna för vad hon tror på med sin kinesiska Kempostil. Julia är en intelligent kvinna som försiktigt bedömer varje situation innan hon ger sig in i dem.

Super Charge-attack: Tiger Strike
Andra specialattacker: Swift Step, Lashing Arrow, Swift Step Explosion, Rising Kick, Wind Roll
Officiell Tagteampartner: Bob

Team Young & Talented:

Hwoarang

Free-wheeling Kicks

En ung man som vanligtvis strider med en lugn fattning, men egentligen är en hetlevrad person som alltid letar efter en bra strid. Tidigare brukade han ha en tendens att lura in folk i gatustrider, men under Baeks vägledning så är han nu fullt hängiven till sin träning.

Super Charge-attack: Dynamite Heel
Andra specialattacker: Special Step, Sky Rocket, Hunting Hawk, Air Raid
Officiell Tagteampartner: Steve

Steve

Stinging Hook

En häfting, ansenlig boxare som just nu är medelvikts-världsmästare. han är en seriös och godhjärtad individ som hatar när folk lägger sig i hans strider.

Super Charge-attack: Hellfire
Andra specialattacker: Flicker Stance, Peekaboo, Ducking, Sonic Fang, Swaying
Officiell Tagteampartner: Hwoarang

Team Masters of Darkness:

Yoshimitsu

The Inheritor of the Demon Sword

Yoshimitsu, Manjiklanens mystiska ledare, stjäl från de onda företagen och sprider deras förmögenhet bland de fattiga. Han har ett gravt temprament, och visar stundtals tillfällen av idioti.

Super Charge-attack: Sword Poke Windmill
Andra specialattacker: Suicide, Poison Breath, Slap U Silly, Stone Fists, Gehosen, Indian Stance, Vacuum Stance
Officiell Tagteampartner: Raven

Raven

Shadow Dancing Raven

Agenten känd som Raven, utskickad av ett okänt företag, förföljer sina mål från skuggorna och utplånar dem när han får chansen. Han använder en okänd härledning av klassisk ninjutsu i strid. Hur svårt uppdraget än är så kan man alltid lita på att Raven kommer utföra sin plikt.

Super Charge-attack: Wind Cross
Andra specialattacker: Crossed ninja Stars, Haze, Alter Ego
Officiell Tagteampartner: Yoshimitsu

Team Overwhelming Initimidation:

Kuma

Raging Beast

En vildsint björn som använder en variant av Heihachi Mishimas karate i strid. Han är mer än blott ett av heihachis husdjur, utan mer som en partner. När Jin hade kontroll över Mishima Zaibatsu så återtog Kuma företaget i Heihachis ställe. Han har också suttit i företagets styrelse.

Super Charge-attack: Frolicking Bear
Andra specialattacker: Rock n' Roll Circus, Megaton Claw, Headbutt, Rolling Bear
Officiell Tagteampartner: Heihachi

Heihachi

Unstoppable King of Iron Fist

heihachi, även känd som "King of the Iron Fist", är en mäktig man med en otrolig styrka med tanke på sin ålder. han är vanligtvis en en kallsinning och hjärtlös individ, men visar ibland sin mjukare sida. Han strider flr tillfället mot son son Kazuya och sin sonson Jin om kontroll över Mishima Zaibatsu. När han upptäcker att både Jin och kazuya söker efter Pandora påbörjar Hihachi sin egen resa för att utrota dem båda och ta tillbaka Mishima Zaibatsu.

Värt att notera: När Heihachi använder Pandora är den enda visuella skillnaden att hans hud blir röd.

Super Charge-attack: Raijin Stance
Andra specialattacker: Heaven's Wrath, Hell Axle, Demon Breath
Officiell Tagteampartner: Kuma

Lili

Team Princess and Pauper:

Platinum Grace

Dottern till en världkänd olje-tsar. Hon har en högdragen, arrogant attityd men är också förtjust i att strida, så hon tar del i gatustrider när hon får chansen. Hon led ett bittert nederlag mot Asuka i en turnering, och sen dess har Lili sett henne som sin rival. För sin fars skull så teamar hon ihop sig med Asuka för att beslagta den mystiska lådan funnen på Antarktis.

Super Charge-attack: Dendrobium
Andra specialattacker: Angel Knee, Sunflower Lance, Feisty Rabbit
Officiell Tagteampartner: Asuka

Asuka

Kansai Peacemaker

En tjej född i Osaka som älskar att lägga sig i andras affärer, speciellt när det gäller slagsmål. Varje gång hon ser en pågående strid så hoppar hon direkt in i den som en medlare, utan att tänka efter. Hon har blivit tränad i Kazama-stils kampsport, vilket betyder att hon inte är någon ordinär slagskämpe. Asuka har en munter personlighet och kommer väl överrens med ortsborna. Hennes rival Lili ber henne om hjälp, så dem båda ger sig av mot sydpolen.

Super Charge-attack: Onikubigari
Andra specialattacker: Exorcisor, Attack Reversal, Sweep Throw
Officiell Tagteampartner: Lili

Team Comrades Forever:

Paul

Aiming for the Top

En hetlevrad kämpe vars mål är att bli den tuffaste slagskämpen i hela universum. Han är Laws eviga sparringpartner. Han har lidit åtskilliga nederlag i strid, men vägrar ge upp. Istället dyker han in i dessa utmaningar med huvudet före. Han är för tillfället väldigt skuldsatt, men när han hör talas den mystiska lådan på Antarktis så ger sig han och Law av för at lägga beslag på den och de möjliga rikedomarna den skulle kunna ge dem.

Super Charge-attack: Phoenix Smasher
Andra specialattacker: Mortar Punch, Mountain Raze, Shredder, Sway
Officiell Tagteampartner: Law

Law

Flame of Passion

Law är en kampsportsmästare, och är sedan länge Paul Phoenixs sparringpartner. På grund av att hans kinarestaurant knappt har några kunder, och sin sons olycka, så letar Law desperat efter sätt att tjäna pengar. Law hör talas om Pandora via ett nyhetsprogram och får känner genast vittring av pengar, så han bestämmer sig för att resa till Sydpolen med Paul.

Super Charge-attack: Shaolin Spin Kicks
Andra specialattacker: Somersault Kick, Dragon Charge, Fury Fist Rush
Officiell Tagteampartner: Paul

Team Destined Partners:

Xiaoyu

Dancing Phoenix

Xiaoyu är en briljant kinesisk Kempo-utövare som använder Hakkesho och Hikasho som grund för sin stridsstil.

Super Charge-attack: Hakkesho
Andra specialattacker: Fortune Cookie, Shooting Star, Back Layout
Officiell Tagteampartner: Jin

Jin

Super Charge-attack: Penetrating Fist
Andra specialattacker: Power Stance, Median Line Destruction, Mental Alertness, Special Step
Officiell Tagteampartner: Xiaoyu

Ogre

Stealer of Souls

Detta mystiska odjur bär ansvaret till den tragiska förlusten av många slagkämpar. Han kallas ofta för "Stridsguden" p.g.a sin nästan oöverkomliga kraft och majestätiska gestalt. Egentligen så är han faktiskt ett biologiskt vapen som vart lämnad på jorden av en forntida ras av utomjordingar. Efter att ha hört en bekant röst från sitt förflutna så reser han till Antarktis för att ta reda på röstens ursprung.

Super Charge-attack: Indigo Punch
Andra specialattacker: Waning Moon, Blazing Kick, Owl's Hunt, Ancient Power
Officiell Tagteampartner: -

Andra:

Cole (inFAMOUS) (PS3 och Vita only)

Is this man a hero, or a villain?

Helt plötsligt fick Cole förmågan att kontrollera elektricitet. Denna hjälte är omringad av en storm av elektricitet, och kan meja ner alla som motsätter sig honom med sin förmåga att skjuta el-baserade projektiler med händerna.

Super Charge-attack: Shock Wave
Andra specialattacker: Amp Combo, Thunder Drop, Shock Grenade
Officiell Tagteampartner: -

Toro (PS3 och Vita only)

The cat who wants to be human

Ensam men bortskämd. Denna katt är väldigt ren-hjärtad och lättsinning. Toro väckte sina dolda Hadou-krafter när han försökte memorera så många ord som möjligt i ett försök att bli människa. Toro älskar tonfisk, jästa bönor och räkor, och är en fullfjädrad sömmare.

Värt att notera: Toro är en Ryu-klon, och en populär Sony-maskot i japan.

Super Charge-attack: Hadoken
Andra specialattacker: Shoryuken, Tatsumaki Senpukyaku, Joudan Sokutogeri
Officiell Tagteampartner: Kuro

Kuro (PS3 och Vita only)

Two Dimensional Justice

Denna katt är mycket välrest. Kuro kan mycket inom en bred mängd olika områden och älskar spel, den enstaka alkoholbaserade drinken och att omges av vackra kvinnor. Sent en natt när han var uppe och spelade spel väcktes oväntat The Devil Gene inom honom naturligt. Kuro drömmer om en framtid där han kan leva fritt och göra vad han vill, när han vill.

Värt att notera: Kuro är en Kazuya-klon, och en populär Sony-maskot i japan.

Super Charge-attack: Demon God Fist
Andra specialattacker: Mist Step, Rising Sun, Devastator, Slaughter Hook, Slaughter High Kick
Officiell Tagteampartner: Toro

Pac-Man (PS3 och Vita only)

Dot Eater

En varelse vars ursprung och motiv är höjda i dunkel. Det är en allätande livsform som förtär allt i sin väg. Vad som än händer så slutar den aldrig att le. Dess tankar och motiveringar är okända, men den är definitivt påväg mot lådan.

Värt att notera: Pac-Man slåss inte själv utan kör en Mokujin i Tron Bonne-stil.

Super Charge-attack:
Andra specialattacker:
Officiell Tagteampartner: Mega Man

Mega Man (PS3 och Vita only)

Middle Aged Hero!

Mega Man är en Grävare, en person som gräver upp forntida reliker i forskningssyfte. Han är en hetlevrad man, men har ett starkt sinne för rättvisa och är också väldigt artig. Hans svaghet är att han lätt blir nervös när han blir inträngd i ett hörn. Han springer alltid runt och är stressad p.g.a sin partner Rolls krav, som denna gång går ut på att åka till Antarktis och ta tillvara på en mystisk låda.

Super Charge-attack:
Andra specialattacker:
Officiell Tagteampartner: Pac-Man

Vita-karaktärer
Dessa 12 karaktärer är bekräftade att vara i Vita-versionen som kommer i höst. De kommer förmodligen vara DLC-karaktärer till de andra versionerna.

-Guy
-Cody
-Dudley
-Elena
-Blanka
-Sakura
-Lars
-Alisa
-Bryan Fury
-Jack
-Lei
-Christie

Trailers och länkar:

Cinematic trailers showcasear ett Tekkenlag som slåss mot ett SF-lag i spelets vattenfärgs-stil.
Cinematic Trailer 0 (NYCC 2010)
Cinematic Trailer 1 (Captivate 2011)
Cinematic Trailer 2 (SDCC 2011)
Cinematic Trailer 3 (TGS 2011)
Cinematic Trailer 4
Cinematic Trailer 5
Cinematic Trailer 6

Promotion trailers visar nya karaktärer, story element eller mechanics.
Promotion 1 (Captivate 2011)
Promotion 2 (E3 2011)
Promotion 3 (SDCC 2011)
Promotion 4 (GamesCom 2011)
Promotion 5 (TGS 2011)
Promotion 6 (NYCC 2011)
Promotion 7
Promotion 8
Promotion 9

SF/Tekken gameplayvideosarna är delar av motsvarande promotion video som fokuserar på endast de nya karaktärerna från vardera sida. Promotion 6 och 8 visade inga nya karaktärer, så det finns inga sådana videos.
Street Fighter Gameplay Video 1 (Captivate 2011)
Street Fighter Gameplay Video 2 (E3 2011)
Street Fighter Gameplay Video 3 (SDCC 2011)
Street Fighter Gameplay Video 4 (GamesCom 2011)
Street Fighter Gameplay Video 5 (TGS 2011)
Street Fighter Gameplay Video 7
Street Fighter Gameplay Video 9

Tekken Gameplay Video 1 (Captivate 2011)
Tekken Gameplay Video 2 (E3 2011)
Tekken Gameplay Video 3 (SDCC 2011)
Tekken Gameplay Video 4 (GamesCom 2011)
Tekken Gameplay Video 5 (TGS 2011)
Tekken Gameplay Video 7
Tekken Gameplay Video 9

Arcade intros. Alla tag teams har ett eget arcade intro, vad som händer när man kör med ett annat lag är oklart.
M.Bison & Juri
Akuma
Jin & Xiaoyu
Ogre
Alla andra arcade intros + unika tag team match intros för de lagen.

Cross Over är en SFxT guide gjord av Maximilian, som även gjorde bra guider för UMvC3.
Cross Over ep.1

Övriga videos:
Reveal gameplay (NYCC 2010)
GameSpot intervju med Seth Killian (15 mins gameplay)(SDCC 2011)
SFxT-panel med Yoshinori Ono m.m. (Gameplay, nyheter och lite lulz)(SDCC 2011)
Cole Gameplay Video (TGS 2011)
X the line Gem preview (Bra och grundling genomgång av gems)

Officiella Hemsidan
Officiella hemsidan (på japanska)
Amerikanska hemsidan.

Bilder:

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Redigerat av Doopliss
2012-02-21 23:35:38

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Och precis när jag gör denna tråd visas mer, bah! XD

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Redigerat av Doopliss
2011-08-15 22:49:53

Darkis avatar Darki
Utloggad
Doop! Kan du visa bild på Ryu i Tekken X Street Fighter
För det Namco skulle också göra en version eller?

http://erefe.st/darki/

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Redigerat av Doopliss
2011-08-16 19:45:09

Woopas avatar Woopa
P25 Utloggad
Kan du inte använda gallerifunktionen för bilder? :3

ripped forevr seplsitl

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
vet ingenting om de nya funktionerna här >:

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Cresss avatar Cress
P31 Utloggad

Doopliss:

vet ingenting om de nya funktionerna här >:http://spelstil.se/information/hjalp/
sen in på Bilder och gallerier.
blir smidigare så.

Sakura Haruno My Waifu 4 Ever! <3

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Tack. Sådär då. Rätt buggig funktion än så länge dock >.<

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Lade till lite info om alla karaktärerna, saxxat och översatt från den engelska hemsidan.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Redigerat av Doopliss
2011-08-22 00:37:26

Blazes avatar Blaze
Utloggad
Lätt att man kör Hugo/Kuma.

VAR STARK SOM EN VIKING!! - Atian

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Coverart:

http://media.eventhubs.com/images/2011/09/01_sfxtcover01.jpg

Ser helt OK ut imo.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Nashis avatar Nashi
P26 Utloggad
Yoshimitsu måste bli top tier, annars blir jag fett ledsen. ; <

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Hoppas han blir Low High eller nåt, vill ha han för mig själv! XD Men han verkar ha några riktigt mysiga tools atm. Verkar vara den enda karaktärer som kan grounda någon från en juggle utan mätare atm.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Ny Animerad video, rätt rolig om du frågar mig:

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Blazes avatar Blaze
Utloggad

VAR STARK SOM EN VIKING!! - Atian

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Bump med uppdaterat HI.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Okamis avatar Okami
Utloggad

Doopliss:

Bump med uppdaterat HI.


Alltså dina HI är verkligen något speciellt.
Imponerad.

「狼」

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad

Okami:

Alltså dina HI är verkligen något speciellt.
Imponerad.


Tackar tackar. När jag hypar något så brukar sådana här överdrivna HIs hjälpa mig kontrollera hypen lite.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Dooplisss avatar Doopliss
P26 Utloggad
Folk klagade på Mega mans avsaknad i Ultimate Marvel vs Capcom 3. Capcom's response för detta spel.

http://www.capcom.co.jp/sfxtk_en/images/character_megaman.jpg
http://shoryuken.com/wp-content/uploads/2012/01/l_megaman01.jpg
http://www.sitsam.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/05/Megaman-Boxart.jpg

Well played, Capcom. Well played.

Maybe Doopliss isn't kicking ass, but he's taking names.

Redigerat av Doopliss
2012-01-27 02:12:51

Okamis avatar Okami
Utloggad
Alltså vad. Är det här för att Inafune slutade eller vad har de emot Mega Man?

Grotesk design:S

「狼」

Forum > Multi > Street Fighter X Tekken