Bli medlem på Spelstil!

1

Först behöver vi lite kortfattad information om dig

Visas inte offentligt

Tänk ut ett lösenord:

Lösenordet måste bestå av 6 - 28 tecken

2

Om du vill kan du fylla i dessa frivilliga uppgifter:

KönEndast ålder i antal år visas

3

För att kunna bli medlem måste du också godkänna våra regler

Regler för Spelstil

På Spelstil vill vi skapa en trevlig miljö där alla känner att de har lika rätt att uttrycka sig. Detta kräver att alla medlemmar beter sig hyfsat och respektabelt mot varandra; påhopp och mobbning accepteras inte!

Mata inte trollen!

Uppstår ändå otrevligheter och bråk så ge dig inte in i det - alla som blandar sig i dessa konflikter kan komma att bli avstängda från Spelstil tillfälligt eller permanent. Använd istället funktionen "Rapportera" så tar vi hand om problemet.

Vad får jag inte göra på Spelstil?

Vi uppmuntrar våra medlemmar att dela med sig av saker de skapat eller upplevt. Det finns dock några saker som du bör hålla för dig själv:

 • Pornografiskt, rasistiskt eller på annat vis stötande eller kränkande material.
 • Personangrepp, nedsättande kommentarer och extrema åsikter som kan såra andra medlemmar.
 • Upphovsrättsskyddat material som du inte äger några rättigheter till och diskussioner kring hur man sprider detta.
 • Bilder och filmer på medlemmar och deras anhöriga som inte vill synas på bild eller film. Detsamma gäller personuppgifter så som namn, telefonnummer, postadress med mera.
 • Ovårdat språk och taskig attityd som kan skada den goda stämningen på Spelstil.
 • Inlägg som inte är relaterade till diskussionen (offtopic/spam). Använd chatten för småprat.
 • Maskerade eller förkortade länkar, som inte talar om vart de leder.

Det är heller inte tillåtet att försöka kringgå säkerheten på Spelstil, eller på något vis försöka skada webbplatsen eller innehållet på den. Sådana försök kan leda till polisanmälan.

Notera också att endast ett konto är tillåtet per person.

Skydda ditt konto!

Om någon annan skapar osämja på Spelstil från ditt konto är det ändå du som kan bli straffad för det. Därför är det viktigt att du använder ett säkert lösenord, och inte glömmer att logga ut på datorer som delas med andra.

Vad händer om någon bryter mot reglerna?

Var gång en medlem markant överträder reglerna straffas han eller hon med en varning och tillhörande avstängning, enligt följande mall:

 • Första varningen = En veckas avstängning
 • Andra varningen = En månads avstängning
 • Tredje varningen = Från fyra månader, upp till permanent avstängning

Observera att administrationen kan frångå mallen vid behov, och att mindre förseelser kan adderas om en medlem tenderar att "balansera på gränsen" under en längre tid.

Spelstil och svensk lagstiftning

Spelstil använder kakor (cookies) för registrerade medlemmar, för att kunna möjliggöra inloggning och liknande tjänster. Inga kakor sparas för ej inloggade gäster.

Spelstil följer Personuppgiftslagen (PuL) och samlar endast in de uppgifter som behövs för att driva webbplatsen, eller som du väljer att dela med dig av. Inga uppgifter lämnas ut till tredjepart eller används till marknadsföring. Din e-postadress, din dators/nätverks IP-adress, ditt användarnamn och ditt lösenord är obligatoriska uppgifter, och sparas för att vi ska kunna driva webbplatsen och kunna kommunicera med dig. Om du vill veta vilka uppgifter vi har lagrat om dig kan du kontakta oss.

Om lagbrott begås på Spelstil kan dock personuppgifter begäras ut av polisen som en del av en brottsutredning.

Upphovsrätt

Du äger själv allt material du skapar på Spelstil, och vi kommer inte att sprida det materialet utanför webbplatsen utan din tillåtelse. Inget förskapat material, inklusive koden som utgör Spelstil, får spridas eller kopieras utan vår tillåtelse.

Namnet Spelstil får inte heller användas i officiella sammanhang utan vår tillåtelse.

Vi som bestämmer

Vi i administrationen är här för din skull. Vi driver och sköter om Spelstil helt ideellt på vår fritid. Vi gör vårt bästa för att uppträda vänligt och professionellt; därför uppskattar vi givetvis om du är trevlig tillbaka.

Vad får vi göra?

För att säkerställa den goda stämningen på Spelstil förbehåller vi oss rätten att kunna:

 • Redigera eller radera allt som vi anser vara opassande.
 • Stänga av medlemmar som upprepade gånger eller på grovt vis brutit mot reglerna. Tidsramen för avstängningen varierar från fall till fall, baserat på hur grovt vi anser regelbrottet vara.

Vad får vi inte göra?

 • Varken moderatorer eller administratörer får bryta mot de regler som gäller för medlemmar, utan ska tvärtemot föregå med gott exempel och se till så att andra följer dem.
 • Vi får inte utan anledning redigera eller radera medlemmars inlägg, inställningar eller personuppgifter. Vi får inte heller utan anledning varna eller stänga av medlemmar.

Det är alltid upp till administrationen att avgöra vad som är en giltig respektive ogiltig anledning. Skulle du ändå känna dig orättvist behandlad, kan du ta upp det med någon av oss via pm eller epost, men inte direkt i forumet. Se här för kontaktuppgifter.

Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss med förslag, kritik, om du vill ha hjälp med något, eller har något annat att framföra.

Och därmed hälsar vi dig välkommen till Spelstil! Hoppas att du kommer att trivas här. Glad

4

Jag lovar att jag är en människa